DNC Aluminium Profil Pneumatic Silinder Tube, Aluminium Extruded Tube

Katerangan pondok:

Standar anu sami sareng FESTO DNC, saluyu sareng standar ISO15552 (ISO 6431, VDMA24562).Ukuran ti 32mm nepi ka 125mm.Bahan tabung nyaéta 6063 T5.


Rincian produk

Tag produk

Festo Standar DNC Pneumatic Cylinder Barrel Spésifikasi:

gfdtertre

NO d E A T
1 Φ32 44×44 32,5 × 32,5 8.2
2 Φ40 51 × 51 38×38 11
3 Φ50 64 × 64 46,5 × 46,5 17
4 Φ63 75 × 75 56,5 × 56,5 26
5 Φ80 93 × 93 72 × 72 28
6 Φ100 111 × 111 89 × 89 35
7 Φ125 134 × 134 110 × 110 55

Bahan Aluminium Alloy Propil Tube: alloy aluminium 6063 T5
Panjang standar kami nyaéta 2000mm, upami peryogi panjang anu sanés, mangga bebas nginpokeun ka kami.
permukaan anodized
Sasuai jeung desain FESTO
Numutkeun standar ISO 6430 ISO6431 VDMA 24562 ISO15552 jsb.
Dipaké pikeun VDMA24562 DNC Pneumatic silinder

Komposisi kimiawi:

Mg Si Fe Cu Mn Cr Zn Ti
0.81 0.41 0.23 <0.08 <0.08 <0.04 <0.02 <0.05

spésifikasi:

Inténsitas tegangan (N/mm2) Kakuatan ngahasilkeun (N/mm2) Daktilitas (%) Teu karasa Surface Akurasi Diaméter internal Kakasaran internal Straightness Kasalahan Kandel
Sb 157 S 0.2 108 S8 HV 300 H11 <0.6 1/1000 ± 1%

Tolerance tina tabung alumunium:

TORLERANCE OF ALUMINIUM alloy tube
DAI TORLERANCE
mm H9 (mm) H10 (mm) H11 (mm)
16 0 0.043 0 0.07 0 0.11
20 0,052 0,084 0.13
25 0,052 0,084 0.13
32 0,062 0.1 0.16
40 0,062 0.1 0.16
50 0,062 0.1 0.16
63 0,074 0.12 0.19
70 0,074 0.12 0.19
80 0,074 0.12 0.19
100 0,087 0.14 0.22
125 0.1 0.16 0.25
160 0.1 0.16 0.25
200 0.115 0.185 0.29
250 0.115 0.185 0.29
320 0.14 0.23 0.36

FAQ

Q1: Naon standar kapang DNC pneumatic silinder tube urang?
A: Kami DNC pneumatic silinder profil kapang aluminium dirancang nurutkeun standar VDMA2462, nu bisa ogé disebut standar ISO1552.Éta ogé standar utama pikeun silinder DNC dina pasaran.

Q2: Naon standar VDMA2462?
A: VDMA2462 nyaéta Asosiasi Mesin sareng Pabrikan Jerman (VDMA) mangrupikeun salah sahiji asosiasi dagang panggedéna di Éropa.VDMA diadegkeun dina 1892 sareng gaduh sajarah langkung ti 110 taun.
Standar VDMA2462 disebut ISO1552, pikeun kakuatan cairan Pneumatic: Silinder Pneumatic sareng mounting anu tiasa dicabut, tekanan dipeunteun maksimum sahandapeun 1000 KPa (10 bar)
FESTO DNC DNG, SMC CP96S (D), Airtac SI silinder pneumatic anu VDMA2462 baku.

Q3: Naon kaunggulan silinder DNC
A: The DNC runtuyan silinder adopts standar internasional, sarta kaunggulan pisan atra: (1) Desain sarta strukturna leuwih modern, sarta dibandingkeun jeung silinder baku biasa, éta ngaheéat spasi instalasi leuwih sarta ngajadikeun struktur sistem leuwih kompak;(2) Instalasi A rupa-rupa asesoris ngamungkinkeun silinder bisa dipasang dina ampir sagala posisi;(3) Aya seueur model turunan, anu tiasa nyayogikeun silinder DNC anu cocog pikeun seueur aplikasi.
Q4: Naon bagian anu peryogi ngadamel silinder DNC?
A: Produksi silinder DNC merlukeun DNC pneumatic silinder tong, C45 rod piston baja jeung DNC silinder kit (silinder panutup tungtung, piston, ring segel)

Q5: Naon ukuran bore pangbadagna sarta ukuran bore pangleutikna
A: The ukuran bore pangbadagna ti DNC pneumatic silinder tube nyaeta IDφ125MM.The pangleutikna ukuran bore tube silinder SC nyaeta IDφ32MM.

Q6: Sabaraha panjang tabung DNC anjeun
A: Ukuran standar tabung silinder DNC kami nyaéta 2.2M, Kanggo alesan bungkusan sareng pengiriman, panjang ieu langkung saé

Q7: Dupi anjeun nyadiakeun sampel pikeun nguji
A: Kami pisan daék nyadiakeun Anjeun sareng sampel urang, kami geus disiapkeun cukup sampel pikeun konsumén urang pikeun nguji

Q8: Dupi aya MOQ?
A: Urang teu boga MOQ pikeun DNC profil silinder pneumatic, anjeun tiasa ngadamel urutan nurutkeun pamundut anjeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami