Taros Kami

Autoair

Héy, kuring Picasso, Manajer Penjualan Autoair sareng ahli dina industri tabung silinder pneumatik langkung ti 14 taun, kuring hoyong bagikeun pangalaman kuring di lapangan.Autoair mangrupikeun tabung silinder aluminium sareng produsén rod piston.Kami tiasa nyayogikeun pangiriman gancang sareng harga kalapa pikeun sadaya syarat manufaktur silinder pneumatik anjeun.Upami aya patarosan, kalayan bébas ngahubungi kuring, kuring bakal nyobian pangsaéna pikeun masihan anjeun nasihat sareng solusi anu saé.

Kéngingkeun Penawaran Gancang sareng ngirangan biaya anjeun:

was-2

Sambungkeun via WeChat
WeChat: 0086-13336999667

was-1

0086-13336999667
WhatsApp: 0086-13336999667

Alamat

Lantai 1, Huayi Yayuan, Huifeng Jalan, Yueqing, Wenzhou, Zhejiang, Cina

Telepon

0086-13336999667

0086-(0)577-61899166

WhatsApp

008613336999667

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami