304 316 Diasah Pneumatic Silinder pipah stainless steel, pipa stainless steel

Katerangan pondok:

Diasah tabung stainless steel dipaké pikeun nyieun stainless steel silinder pneumatic, kawas MA, DSNU jsb mini silinder.Paké bahan 304 atanapi 316 tubing stainless steel.Ukuran pipa ti 8mm nepi ka 100mm.Autoair tiasa ngabantosan anjeun ngirangan saham sareng biaya anu langkung kompetitif.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi

Ukuran spésifikasi
ID Toleransi OD Toleransi Kandel Buleud Straightness Beungeut jero
rengse
φ6xφ7 6 0.04/0 7 ± 0,05 0.5 0.03 1,5 mm/m Ra≤0.4μm
φ8xφ9 8 0.04/0 9 ± 0,05 0.5 0.03 1,5 mm/m Ra≤0.4μm
φ10xφ11 10 0.04/0 11 ± 0,05 0.5 0.03 1,2 mm/m Ra≤0.4μm
φ10xφ11.25 10 0.04/0 11.25 ± 0,05 0.63 0.03 1,2 mm/m Ra≤0.4μm
φ10xφ11.8 10 0.07/0 11.8 ± 0,1 0.9 0.03 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ11,8 xφ13,8 11.8 0.07/0 13.8 ± 0,1 1 0.03 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ12xφ13.4 12 0.05/0 13.4 ± 0,05 0.7 0.03 1,2 mm/m Ra≤0.4μm
φ14.3xφ16.3 14.3 0.07/0 16.3 ± 0,1 1 0.03 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ16xφ17.4 16 0.05/0 17.4 ± 0,05 0.7 0.03 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ20xφ21.4 20 0.06/0 21.4 ± 0,05 0.7 0.04 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ25xφ26,4 25 0.06/0 26.4 ± 0,05 0.7 0.04 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ32xφ33,6 32 0.07/0 33.6 ± 0,05 0.8 0.05 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ40xφ41,6 40 0.07/0 41.6 ± 0,05 0.8 0.05 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ50xφ52 50 0.06/0 52 ± 0,07 1 0.05 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ63xφ65 63 0.06/0 65 ± 0,07 1 0.05 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ16xφ18 16 0.05/0 18 ± 0,05 1 0.03 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ20xφ22,8 20 0.06/0 22.8 ± 0,05 1.4 0.04 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ25xφ27,8 25 0.06/0 27.8 ± 0,05 1.4 0.04 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ32xφ35 32 0.07/0 35 ± 0,05 1.5 0.05 1 mm/m Ra≤0.4μm
φ40xφ43 40 0.07/0 43 ± 0,05 1.5 0.05 1 mm/m Ra≤0.4μm

Pipa stainless steel nyaéta baja buleud panjang kerung, anu loba dipaké dina minyak bumi, kimia, médis, kadaharan, industri lampu, mesin jeung instrumentation jeung pipelines transportasi industri sejen tur bagian struktural mékanis.Salaku tambahan, nalika kakuatan bending sareng torsi sami, beuratna langkung hampang, janten ogé seueur dianggo dina pabrik bagian mékanis sareng struktur rékayasa.Hal ieu ogé mindeng dipaké salaku jati jeung parabot dapur.
Kami ngagaduhan 2 jinis tabung Pneumatic Cylinder stainless steel, nyaéta kelas 316L sareng 304 sasmita.

FAQ:

Q1: Naon bédana pikeun 304 Kelas sareng 316 Kelas?

A:

Sasmita C max Mn max P max S max Lamun max Cr Ni Mo
304 0.08 2 0.04 0.03 0,075 18.00-20.00 8.00-11.00 /
316 0.8 2 0.04 0.03 0,075 16.00-18.00 11.00-14.00

Q2: Naon bédana pikeun 304, 304L, 316, 316L?

A:

Sipat mékanis
Sasmita Itemper Tegangan Psi Ngahasilkeun Psi Elong% Rockwell Teu karasa
304 Dianil 85000-105000 35000-75000 20-55 80-95
304L AnnealedI1/8 Teuas 85000-105000 35000-75000 20-55 75-95
316 Dianil 85000 mnt 35000 mnt 50 mnt 80 mnt
316L Dianil 80000 mnt 30000 mnt 50 mnt 75 mnt

 

Sasmita C max Mn max P max S max Lamun max Cr Ni Mo
304 0.08 2 0.04 0.03 0,075 18.00-20.00 8.00-11.00 /
304L 0.035 2 0.04 0.03 0,075 18.00-20.00 8.00-13.00 /
316 0.08 2 0.04 0.03 0,075 16.00-18.00 11.00-14.00 2.00-3.00
316L 0.035 2 0.04 0.03 0,075 16.00-18.00 10.00-15.00 2.00-3.00

Q3: Silinder pneumatik mana anu kedah didamel tina tabung silinder pneumatik stainless steel
A: MA, DSNU Pneumatic silinder kalawan tabung silinder stainless steel.

Q4: Dupi anjeun gaduh silinder pneumatic stainless steel pinuh?
A: Sumuhun, urang boga.Ieu produk ngaropéa.Sacara umum, éta dipaké ku cocog pikeun kelas dahareun atawa pamakéan médis.Mun klien boga kuantitas cukup, kami wilujeng sumping ka ngirim kami panalungtikan.

Q5: Lamun urang mesen tabung silinder pneumatic stainless steel, rod piston ieu kalawan stainless steel?
A: Sumuhun, rod piston nyaeta kalawan 304 kelas stainless steel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami