Warta pausahaan

  • Pangaweruh Silinder Pneumatik 2

    Aya seueur klep pneumatik, naha anjeun terang silinder Pneumatic?01 Struktur dasar silinder hawa Nu disebut actuator pneumatic mangrupakeun komponén anu ngagunakeun hawa dikomprés salaku kakuatan sarta drive mékanisme pikeun gerak linier, ayun jeung rotasi.Candak cyli pneumatic dasar ilahar dipaké ...
    Maca deui
  • Pangaweruh Pneumatic Silinder

    Pamakéan silinder (Autoair nyaéta Pneumatic Cylinder Barrel Factory) biasana lumangsung dina kaayaan anu henteu nguntungkeun, ku kituna kedah dihindari sabisa-bisa.Hayu urang ngobrol ngeunaan ukuran utama pikeun ngurangan maké silinder: 1) Coba ngamimitian mesin salaku "kurang tur haneut nepi" ...
    Maca deui
  • Ciri tina mini silinder Pneumatic leutik

    1. Lubrication-gratis: The mini silinder pneumatic leutik adopts arah minyak-ngandung, ku kituna rod piston teu perlu lubricated.2. Cushioning: Salian cushioning tetep, terminal silinder pneumatic ogé boga cushioning adjustable, ku kituna silinder bisa robah ...
    Maca deui
  • Why is the maintenance of pneumatic components important?

    Naha pangropéa komponén pneumatic penting?

    Lamun alat pneumatic teu dibayar perhatian ka pangropéa, éta bakal ruksak atawa sering malfungsi, greatly ngurangan umur jasa pakakas.Pangropéa rutin alat pneumatik tiasa ngirangan sareng nyegah gagal sareng ningkatkeun umur komponén sareng sistem.Ku kituna, comp...
    Maca deui
  • Electroplating and polishing of piston rod

    Electroplating na polishing of piston rod

    Piston rod electroplating The rod piston dijieunna tina baja karbon-kakuatan tinggi pikeun minuhan sarat kakuatan, lajeng Chrome-plated sangkan eta boga finish permukaan teuas, lemes, sarta korosi-tahan.Kromium electroplating mangrupakeun prosés éléktrokimia kompléks.Éta kalebet immersion dina ...
    Maca deui
  • Kumaha silinder jalan

    Aktuator pneumatik anu ngarobih énergi tekanan gas anu dikomprés janten énergi mékanis dina pangiriman pneumatik.Aya dua jenis silinder: reciprocating linear motion jeung reciprocating swing.Silinder Pneumatic pikeun gerak liniér reciprocating bisa dibagi jadi opat jenis: tunggal ...
    Maca deui
  • Sababaraha dimensi penting anu kudu dikonfirmasi dina seleksi mini Pneumatic silinder spésifikasi model

    Ilaharna dipaké nyaéta MAL aluminium alloy mini silinder hawa (dijieun ku model tabung aluminium, MA stainless steel mini silinder, DSNU mini silinder, CM2 mini silinder, CJ1, CJP, CJ2 jeung miniatur mini silinder séjén. Fitur utama jeung kaunggulan tina mini silinder Pneumatic. , 1. Mini Pneumatic...
    Maca deui
  • bédana antara 304 jeung 316 tabung silinder stainless steel

    Kaunggulan béda: (1), 316 tube stainless steel (pamakéan pikeun silinder pneumatic) lalawanan korosi, résistansi suhu luhur bisa ngahontal 1200-1300 derajat, bisa dipaké dina kaayaan kasar.(2) 304 tube stainless steel (pamakéan pikeun silinder pneumatic) bisa tahan suhu luhur 800 ℃, boga ...
    Maca deui
  • DNC Pneumatic cylinder Kit and produce status

    DNC Pneumatic silinder Kit sarta ngahasilkeun status

    Dina minggu kadua Agustus, urang shipped DNC Pneumatic silinder kit (Air Cylinder Kit) jeung DNC Pneumatic silinder tube ka konsumén Brasil.DNC hawa silinder kit diadopsi FESTO baku ISO6431 DNC pneumatic silinder kit.Konsumén utamina maréntahkeun SC sareng DNC Aluminium Alloy Tube, ogé AD ...
    Maca deui
  • Use characteristics of stainless steel cylinder tube

    Paké ciri tina tabung silinder stainless steel

    Stainless Steel Silinder Tube mangrupakeun jenis precision olahan bahan baku tube baja seamless sanggeus gambar tiis atawa rolling panas.Kusabab euweuh lapisan oksidasi hawa dina tembok jero sarta luar tina tabung baja seamless precision, bearing tekanan tinggi tanpa leakage, precision tinggi, sm tinggi ...
    Maca deui
  • Kotak kayu dieusi

    11 kotak kai ngeusi tabung aluminium dikirim ka India.Kami parantos damel sareng para nasabah India ieu lami.Anjeunna mesen sajumlah ageung tabung aluminium sareng rod aluminium unggal taun, sareng anjeunna ngakuan kualitas urang pisan..Sanajan harga bahan baku aluminium boga ...
    Maca deui
  • Cylinder structure composition

    Komposisi struktur silinder

    Rincian komposisi struktur silinder: Silinder diwangun ku tabung silinder, panutup tungtung (kit silinder pneumatic), piston, rod piston sareng anjing laut, jsb. 1) Silinder Diaméter jero silinder ngagambarkeun kakuatan kaluaran silinder.Piston kedah ngageser mulus deui sareng pikeun ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2