Extruded Aluminium Bar

Katerangan pondok:

Autoair tiasa nampi anu disaluyukeun pikeun bar aluminium.hiji-warung ti propil Tonjolan aluminium pikeun produk rengse, éta bisa mantuan pikeun ngahemat sakabeh ongkos anjeun sarta ngaronjatkeun kauntungan anjeun sarta shorten waktu pangiriman pikeun anjeun.Kami ngahasilkeun bar aluminium héksagonal, bar aluminium pasagi, bar aluminium padet, bar aluminium kerung, profil aluminium manifold klep solenoid pneumatic


Rincian produk

Tag produk

Autoair tiasa nampi anu disaluyukeun pikeun bar aluminium.hiji-warung ti propil Tonjolan aluminium pikeun produk rengse, éta bisa mantuan pikeun ngahemat sakabeh ongkos anjeun sarta ngaronjatkeun kauntungan anjeun sarta shorten waktu pangiriman pikeun anjeun.Kami ngahasilkeun bar aluminium héksagonal, bar aluminium pasagi, bar aluminium padet, bar aluminium kerung

Extruded Aluminum Bar (2) Extruded Aluminum Bar (1)

Spésifikasi Bar Aluminium:

NO.

Anjeunna (Φ)

Kg/m

NO.

Anjeunna (Φ)

Kg/m

1

7.5

0.12

42

66

9.23

2

7.85

0.13

43

70

10.39

3

10

0.21

44

80

13.57

4

10.5

0.23

45

82

14.25

5

11

0.26

46

83

14.6

6

12

0.31

47

100

21.2

7

13

0.36

48

103

22.49

8

14

0.42

49

110

25.65

9

16

0.54

50

Φ18×Φ5.2

0.63

10

16.5

0.58

51

Φ18×Φ7

0.58

11

18

0.69

52

Φ18×Φ9.2

0.67

12

19

0.77

53

Φ22×Φ10.7

0.78

13

20

0.85

54

Φ28×Φ9

1.49

14

21

0.93

55

Φ45×Φ21

3.36

15

22

1.03

56

Φ50,5 × Φ17

4.79

16

23

1.12

57

Φ22,5 × Φ7

0.97

17

24.5

1.27

58

Φ30×Φ9

1.74

18

25

1.33

59

Φ31×Φ11

1.78

19

27

1.55

60

Φ35×Φ11

2.34

20

28

1.66

61

Φ36×Φ13

2.39

21

30

1.91

62

Φ40,5 × Φ13

3.2

22

32

2.17

63

Φ42,6 × Φ17

3.23

23

33

2.31

64

22×5

0.97

24

33.5

2.38

65

Φ30×Φ7

1.84

25

34

2.45

66

Φ35×Φ9

2.43

26

35

2.60

67

Φ50 × Φ15

4.82

27

36

2.75

68

Φ19,6 × Φ7

0.71

28

38

3.06

69

Φ40×Φ11

3.14

29

39

3.22

70

12×12

0.39

30

40

3.39

71

14×14

0.53

31

42

3.74

72

18×18

0.87

32

43

3.92

73

25×25

1.69

33

48

4.88

74

34×17.5

1.61

34

50

5.30

75

35×22

2.1

35

52

5.73

76

34×36

3.3

36

53

5.96

77

45×32

3.9

37

56

6.65

78

40×27

2.9

38

58

7.13

79

35×26

2.5

39

60

7.63

80

50×34

4.6

40

63

8.41

81

75 × 75

15.2

41

65

8.96

FAQ:

Q1: Naon bahan pikeun Aluminium bar?
A: Urang tiasa nawiskeun 6061 atanapi 6063 aluminium buleud atanapi pasagi bar luyu jeung sasuai ka nu Anjeun.
Contona, upami nyieun Mini silinder tungtung cap, lolobana konsumén bakal milih 6063. Bar aluminium baku béda bisa dipaké pikeun nyieun produk béda.

Q2: Naon 6061?
A: 6061 alloy aluminium aya dina Al-Mg-Si runtuyan alloy, kakuatan sedeng, plasticity alus sarta lalawanan korosi alus teuing.Khususna, éta henteu gaduh kacenderungan retakan korosi stres, kamampuan lasna saé, résistansi korosi sareng kamampuan kerja tiis saé, sareng éta mangrupikeun paduan anu ngajangjikeun kalayan rupa-rupa aplikasi.Éta tiasa anodized sareng warna, atanapi dicét kalayan enamel, cocog pikeun bahan hiasan wangunan.Ieu ngandung jumlah leutik Cu, jadi kakuatan leuwih luhur batan 6063, tapi sensitipitas quenching oge leuwih luhur ti 6063. hawa quenching teu bisa dihontal sanggeus Tonjolan, sarta perlakuan ulang solusi na quenching sepuh diperlukeun pikeun ménta kakuatan luhur.

Kapadetan 6061 alloy aluminium low, tapi kakuatan relatif luhur.Ieu deukeut atawa ngaleuwihan nu baja kualitas luhur.Cai mibanda plasticity alus tur bisa diolah kana sagala rupa propil.Éta gaduh konduktivitas listrik anu saé, konduktivitas termal sareng résistansi korosi.Hal ieu loba dipaké di industri jeung pamakéan na téh kadua ukur pikeun baja

Q3: Naon panjangna pikeun Aluminium bar?
A: Éta 3 méter.Bar aluminium panjang anu sanés kami ogé tiasa ngadamel sasuai khusus pikeun kabutuhan anjeun.

Q4: Kumaha upami Paket pengiriman barang?
A: Exporting kasus kai.Kami gaduh pangalaman ka seueur nagara anu béda, sapertos Thailand, Argentina, Brazil, Mexico, Turki jsb.

Q5: Dupi anjeun sadia pikeun nyadiakeun extruded sampel tube aluminium?
A: Sumuhun, Autoair téh bisa nyadiakeun tube aluminium extruded pikeun anjeun pariksa kualitas, sarta kami boga ratusan propil béda jeung tabung, gampang pikeun urang nawiskeun Anjeun sampel leutik.Biasana, sampelna gratis kanggo ngahémat biaya anjeun, tapi peryogi biaya alat upami ukuran tabung khusus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami