Warta Industri

  • 5 aspék ngajarkeun anjeun kumaha carana milih silinder kualitas luhur

    1. Pamilihan tipe silinder Bener pilih tipe silinder nurutkeun sarat jeung kaayaan gawé.Upami silinder diperyogikeun pikeun ngahontal tungtung stroke tanpa fenomena dampak sareng bising dampak, silinder pneumatik panyangga (dijieun ku tabung aluminium) ...
    Maca deui
  • Ulah hilap metodeu di handap ieu nalika nganggo komponén pneumatik sapopoé

    Kuring yakin yén dulur teu muhrim kana komponén pneumatic.Lamun urang ngagunakeun éta sapopoé, ulah poho pikeun mulasara, sangkan teu mangaruhan pamakéan jangka panjang.Salajengna, produsén pneumatic Xinyi bakal sakeudeung ngenalkeun sababaraha metode pangropéa pikeun ngajaga komponén.The...
    Maca deui
  • Kaunggulan kinerja silinder pneumatic sarta aplikasi na

    Dina penjualan pasar, produk ngagaduhan rupa-rupa jinis, anu leres-leres supados tiasa langkung saé sareng langkung kuat pikeun nyumponan sarat aplikasi para nasabah anu béda.Ayeuna, aya umum pneumatic silinder pneumatic, pulsa damper pneumatic pneumat ...
    Maca deui
  • Pneumatic silinder block inspeksi retakan jeung métode perbaikan

    Pikeun terang kaayaan blok silinder pneumatic dina waktosna, umumna kedah nganggo uji hidrolik pikeun ngadeteksi naha éta retakan.Metodeu sabenerna nyaéta pikeun nyambungkeun heula panutup silinder pneumatic (kit silinder pneumatic) jeung silinder pneumatic ...
    Maca deui
  • Solusi pikeun gagalna silinder PNEUMATIC kompak

    1. silinder geus dikomprés hawa ngasupkeun, tapi euweuh kaluaran.Dina panempoan kaayaan ieu, alesan mungkin nyaéta kieu: chambers mémbran luhur jeung handap disambungkeun alatan leakage of diafragma, tekanan luhur jeung handap sarua, sarta actuat ...
    Maca deui
  • Kumaha mastikeun yén silinder pneumatik teu ruksak salila pamakéan

    Silinder mangrupikeun sistem transmisi anu biasa dianggo dina klep kontrol pneumatik, sareng pangropéa sareng pamasangan sapopoé kawilang saderhana.Nanging, upami anjeun henteu nengetan nalika ngagunakeunana, éta bakal ngarusak silinder sareng malah ngarusak.Janten naon anu kedah urang perhatikeun ...
    Maca deui
  • Pilihan Bahan Piston Rod

    Nalika ngolah rod piston, lamun 45 # baja dipaké.Dina kaayaan normal, dina watesan beban dina rod piston teu badag, nyaeta, bakal dipaké pikeun nyieun 45 # baja.Salaku 45 # baja leuwih ilahar dipaké dina baja struktural quenched sedeng-karbon, dina watesan t ...
    Maca deui
  • Naon silinder pneumatik tunggal-akting?

    Silinder pneumatik (dijieun ku tabung silinder pneumatic, rod piston, cap silinder), disebut oge silinder hawa, actuator pneumatic, atawa drive pneumatic, mangrupakeun alat mékanis kawilang basajan nu ngagunakeun énergi hawa dikomprés sarta ngarobahna kana gerak linier.Ringan...
    Maca deui
  • Sarat lubrication tina pneumatic silinder pneumatic jeung spring reset na

    Tujuan tina pneumatic silinder pneumatic dina kasus operasi nyaéta pikeun ngarujuk kana turbin gas atawa mesin durukan éksternal, hayu piston di dinya, sarta ngidinan pikeun ngulang kénca jeung katuhu salila operasi.Ieu diwangun ku panutup tungtung, piston, rod piston jeung hyd ...
    Maca deui
  • Katerangan ringkes ngeunaan jinis sareng pilihan silinder pneumatic

    Dina watesan fungsi (dibandingkeun jeung kaayaan desain), aya loba jenis, kayaning silinder pneumatic baku, silinder pneumatic bébas-dipasang, silinder pneumatic ipis, silinder pneumatic kalam, silinder pneumatic sumbu ganda, tilu sumbu pneumatic c. ...
    Maca deui
  • Naha awak silinder pneumatic dijieunna tina aluminium?

    Kalolobaan blok mesin dijieunna tina alloy aluminium (6063-T5).Tina sudut pandang pamakean, kauntungan tina tabung silinder pneumatik tuang (dijieun ku aluminium) nyaéta beurat hampang, hemat bahan bakar sareng ngirangan beurat.Dina mesin kapindahan anu sami, pamakean tabung silinder pneumatik (dijieun ku alumi ...
    Maca deui
  • 304/316 Stainless Steel Pipa Seamless / tabung

    304/316 Stainless Steel Pipa Seamless / tabung

    Sipat 304/316 stainless steel nyaéta résistansi korosi, ductility tinggi, penampilan pikaresepeun tur pangropéa low.304/316 Stainless steel ngandung kromium nu nyadiakeun sipat lalawanan korosi dina suhu luhur.Baja tahan karat tiasa tahan ...
    Maca deui