FESTO DNC Pneumatic Silinder Kit

Katerangan pondok:

ISO6431, ISO15552, VDMA24562 baku, ukuran bore: 32mm nepi ka 125mm


Rincian produk

Tag produk

Ukuran bore: 32mm 40mm 50mm 63mm 80mm 100mm 125mm

1. Urang tiasa nawiskeun DNC silinder pneumatic na pneumatic silinder kit, Standar Éropa Pneumatic Silinder Kit Bagian ISO15552 / 6431
2. bore 32 mm 40 mm 50 mm 63 mm 80 mm 100 mm DNC hawa silinder kit sadia.
3. Conforms kana ISO15552 (ISO6431) jeung Standar VDMA24562
4. Kit assembly silinder pneumatic lengkep ngawengku cap tungtung hareup, Rear tungtung cap, piston, kabéh anjing laut, kabéh screws, ring magnét, PTFE-ring jeung ect., Ngan iwal rod piston, sarta profil silinder.

spésifikasi:

sadadad1
sadadad2

No.

1

2

3

4

5

Barang

Nut

Panutup sambungan screw

segel rod piston

Panutup sirah

O-cingcin

No.

12

13

14

15

16

Barang

Batang piston

O-cingcin

Segel piston

Magénta

Piston

6

7

8

9

10

11

screw adjustable

Blok slip

Self lubricating bearing

Cingcin bantal

O-cingcin

Tong

17

18

19

20

21

Maké cingcin

bantal

Bantal cinyusu

sekrup

panutup

FAQ:

Q1: Naon kit silinder pneumatic?
A: Pneumatic silinder kit nujul kana asesoris tinapsilinder neumatic lian ti Tabung Silinder Pneumatic (6063 Tabung Silinder) sareng rod piston, kalebet panutup tungtung silinder Pneumatic, piston silinder pneumatik, ring sealing, jsb.
Q2: Naon bahan panutup silinder pneumatic?
A: Alatan bentuk kompléks panutup tungtung silinder pneumatic, casting alloy aluminium umumna dipaké.Dibandingkeun sareng sirah silinder beusi tuang, sirah silinder pneumatic alloy aluminium gaduh kaunggulan konduktivitas termal anu saé, anu mangpaat pikeun ningkatkeun rasio komprési sareng ningkatkeun efisiensi kerja.Salaku tambahan, dibandingkeun sareng beusi tuang, alloy aluminium ngagaduhan kaunggulan anu luar biasa dina beurat hampang, anu saluyu sareng arah pangembangan desain anu hampang.
Q3: Naon standar kit silinder anjeun?
A: Kit silinder pneumatik kami diproduksi saluyu sareng ukuran silinder pneumatik sareng silinder pneumatik.Pikeun ngahindarkeun bocor hawa, ukuran panutup tungtung kedah cocog sareng ukuran silinder pneumatik.
Salaku conto, standar pikeun silinder pneumatic SI nyaéta ISO6431, sareng standar kit silinder pneumatic kami nyaéta ISO6431;standar pikeun DNC silinder pneumatic nyaeta VDMA24562, sarta kami pneumatic silinder kit standar VDMA24562.

Q4: Naon bahan tina pneumatic silinder segel kit?

A: The Pneumatic Cylinder Assembly Kits (DNC Air Cylinder Kits) tina segel kit dijieun ku NBR.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami