Dual Rod Air Silinder Aluminium Tube

Katerangan pondok:

The Aluminium Tube dipaké pikeun nyieun Airtac baku TN TR na SMC baku CXSM Dual Rod Air Silinder.Dual rod pneumatic silinder gaduh SMC baku CXSM, Airtac baku TN, Airtac baku STM jsb.


Rincian produk

Tag produk

Sateuacan silinder pneumatik disambungkeun kana pipa, kokotor dina pipa kedah dipiceun pikeun nyegah lebu asup kana silinder pneumatik.
Beban gurat anu ditampi ku silinder pneumatik salami operasi henteu kedah ngaleuwihan nilai anu diidinan, sareng alat ngajaga operasi normal sareng kahirupan jasa silinder pneumatik.
Ukuran anti katirisan kedah dilaksanakeun pikeun silinder pneumatik dina lingkungan suhu anu rendah pikeun nyegah Uap dina sistem tina katirisan.
Lamun silinder pneumatic teu dipaké pikeun lila sanggeus disassembly, perhatian kudu dibayar ka pencegahan karat permukaan, sarta inlet hawa jeung palabuhan haseup kudu dilengkepan caps clogging lebu-bukti.Alatan katepatan luhur manufaktur produk jeung pituduh, punten ulah ngabongkar blok pneumatic silinder ngaropéa atawa sirah silinder pneumatic ku sorangan.

runtuyan TN

TN Series

NO d E A
1 Φ10 42 18
2 Φ16 54 24
3 Φ20 62 28
4 Φ25 73 34
5 Φ32 96 42
6 Φ40 111 56

CXS Series

CXS Series

CXS Series7

NO d E A T B b D
1 Φ10 46.4 20 33.8 17.3 7.3 25.8
2 Φ16 58.5 25 41.2 20.3 10 33.4
3 Φ20 64.4 28 53 25.3 12.8 37.5
4 Φ25 80.4 35 64 30.3 15.3 45.5
5 Φ32 - - P IS tingal belou darwing

CXS-J Runtuyan

CXS-J6Series

CXS-J  Series

NO d H B A E C
1 Φ6 32 13.4 16 10.6 8
2 Φ10 42 15 20 16 9
3 Φ15 54 19 25 45 13
4 Φ20 62 24 29 51 18
5 Φ25 73 29 35 59 23
6 Φ32 94 37 45 73 31

STM runtuyan

STM Series

NO d E X T D H B C S
1 Φ10 44 16 17 8 10 8 1.5 18
2 Φ16 59 22 23 11 13 14 1.5 30.2
3 Φ20 68 25 26 13 16 17 1.5 35
4 Φ25 82 31 32 16 18 15 5 40

FAQ:

Q1: Naon dual rod pneumatic silinder?
A: The dual rod silinder pneumatic nyaéta fungsi dua rod piston dina silinder pneumatic ngajalankeun gerak reciprocating linier dina silinder pneumatic keur ngahasilkeun tekanan hawa, sarta tekanan hawa ngadorong piston ka ngahasilkeun dorong tur manjangkeun kana énergi mékanis.Wewengkon aplikasi silinder pneumatic s: percetakan, semikonduktor, kontrol automation, robot, jsb.

Q2: Naha nganggo rod piston ganda pikeun silinder pneumatic?
A: Struktur rod piston ganda ngajadikeun silinder pneumatic boga alus anti bending jeung kinerja anti torsion, sarta bisa tahan beban pindah badag sarta beban gurat.
Aya alat pad anti tabrakan dina dua tungtung, anu sacara efektif tiasa ngalambatkeun laju dampak sareng manjangkeun umur jasa.

Q3: Mana model silinder pneumatic kalawan rod piston ganda?
A: Dual rod pneumatic silinder gaduh SMC baku CXSM, Airtac baku TN, Airtac baku STM jsb.

Q4: Naha aya anu sami sareng standar sareng SMC atanapi Airtac?
A: Yakin, kami saluyu jeung standar maranéhanana pikeun produksi.

Q5: Naon anu kedah diperhatoskeun nalika nganggo silinder pneumatic?
A: Dina suhu luhur atawa kaayaan corrosive, suhu luhur tahan atawa corrosive silinder pneumatic s kudu dipaké.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami