Kompak Pneumatic Silinder Tube, Aluminium Pneumatic Silinder Laras

Katerangan pondok:

Laras silinder pneumatic kompak disebut ogé tube silinder pneumatic ipis.
Model silinder pneumatic kompak gaduh SDA, ACQ, ACP, CDQ2, CQSB, CU, ADVU.
Model jual panas kami nyaéta SDA, CDQ2.CQSB, CU, ADVU silinder pneumatic tube Tonjolan aluminium.


Rincian produk

Tag produk

SDA Series

ytreu

fgfdh

NO

d

d1

S

E

T

F

N

M

1

Φ12

4

25

16.2

23

-

-

2

Φ16

4.2

29

19.8

28

-

-

3

Φ20

4.3

36

34

24

-

10

11.3

4

Φ25

5.2

42

40

28

-

10

12

5

Φ32

5.2

50

44

34

-

15

18.3

6

Φ40

6.8

58.5

52

40

-

16

21.3

7

Φ50

6.8

71.5

62

48

-

20

30

8

Φ63

6.8

84.5

75

60

-

20

28.7

9

Φ80

9.7

104

94

74

-

26

36

10

Φ100

11.5

124

114

90

-

26

35

runtuyan ACQ

ytreu

ytreu

ytreu

ytreu

NO

d

d1

A

B

C

D

1

Φ12

3.4

25

15.5

22

2

Φ16

3.4

29

20

28

3

Φ20

5.2

36

25.5

36

4

Φ25

5.2

40

28

40

5

Φ32

5.2

52

50

32

-

6

Φ40

5.2

62

60

42

-

7

Φ50

6.8

71

68

50

-

8

Φ63

8.5

91

87

62

-

9

Φ80

10.3

111

107

82

-

10

Φ100

10.3

133

128

103

-

runtuyan CDQ2

ytreu

ytreu

NO

d

d1

A

B

C

D

E

1

Φ12

-

-

25

-

-

5.3

2

Φ16

-

-

29

-

-

5.3

3

Φ20

5.5

-

36

36

5.6

11

4

Φ25

5.5

-

40

40

5.6

12

CDQ2 Φ32-Φ100 Runtuyan

NO

d

d1

A

B

C

D

1

Φ32

5.5

50

45

34

19.8

2

Φ40

5.5

57

52

40

24.6

3

Φ50

6.6

71

64

50

29

4

Φ63

9

84

77

60

38

5

Φ80

11

104

98

77

48

6

Φ100

11.5

123.4

117

94

63

CQSB Series

NO

d

4-d1

E

T

F

1

Φ12

3.5

25

15.5

-

2

Φ16

3.6

29

20

7

3

Φ20

4.8

35.6

25.2

11

4

Φ25

5.5

40

28

11

runtuyan ADVU

NO

d

4-d1

2-d2

A

B

C

E

F

1

Φ16

5.3

-

29

18

14

30

-

2

Φ20

6.5

-

36

22

-

37.5

-

3

Φ25

6.2

-

40

26

20

41.5

-

4

Φ32

8.5

6

50

32

10

52

11

5

Φ40

8.5

6

60

42

14

63.5

15

6

Φ50

10.5

7

68

50

14

71

20

7

Φ63

14.5

10

87

62

14

91

21

8

Φ80

14.5

10

107

82

14

111

22

runtuyan CU

NO

d

E

T

S

1

Φ6

21.8

12.6

10.6

2

Φ10

24

15

13

3

Φ16

32

20

18

4

Φ20

40

26

23

5

Φ25.

50

32

25

6

Φ32

62

40

31

Kompak extrusion pneumatic silinder tube

Laras silinder pneumatic kompak disebut ogé tube silinder pneumatic ipis.
Model silinder pneumatic kompak gaduh SDA, ACQ, ACP, CDQ2, CQSB, CU, ADVU.
Model jual panas kami nyaéta SDA, CDQ2.CQSB, CU, ADVU silinder pneumatic tube Tonjolan aluminium.

FAQ:

Q1: Naon modél SDA?
A: SDA nyaéta modél baku Airtac.Éta gaduh aksi ganda, ékstrusi aksi tunggal, jinis gambar aksi tunggal, jinis aksi ganda dua kali, dua bagian sareng jinis stroke anu tiasa diatur pikeun anjeun pilih.
Naon silinder pneumatic kompak?
Silinder Pneumatic kompak mangrupikeun bagian logam silinder anu nungtun piston pikeun ngabales dina garis anu lempeng.Bagian silinder pneumatik kompak kalebet: tabung ékstrusi aluminium silinder pneumatik, panutup tungtung, piston, rod piston sareng kit segel.

Q2: Naon kauntungan pikeun silinder pneumatic kompak?
A: silinder pneumatic Compact boga kaunggulan struktur kompak, beurat hampang, sarta penjajahan spasi leutik.
Silinder pneumatic kompak nempatan kirang spasi, éta boga struktur lampu, penampilan geulis, sarta bisa tahan beban gurat badag.Ieu bisa langsung dipasang dina rupa fixtures jeung alat husus tanpa asesoris instalasi.
Fungsi silinder pneumatic kompak: Énergi tekanan hawa anu dikomprés dirobih janten énergi mékanis, sareng mékanisme drive ngalaksanakeun gerakan reciprocating linier, ayun sareng puteran.

Q3: Naon CQ2B atanapi CDQ2?
A: CDQ2 silinder pneumatic nyaeta SMC tipe anyar baku.Tabung kalayan saluran sensor.Hal ieu ngajadikeun eta leuwih merenah pikeun konsumén ngagunakeun switch magnét.
Modél CQSB nyaéta silinder pneumatic standar SMC, éta tiasa ngagentos produk CDQ2.

Q4: Aya nyadiakeun kalawan anodizing?
A: Sumuhun, urang bisa nyadiakeun, tapi urang teu nyarankeun tabung kompak jeung anodizing ti kami, Kusabab anjeun masih machining eta ku sorangan workshop.

Q5: Dupi anjeun gaduh tube silinder pneumatic ci anyar?
A: Sumuhun, urang tiasa nawiskeun ADN Series, JF Series.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami